eur:
395.92
usd:
368.62
bux:
69827.95
2024. június 19. szerda Gyárfás
ILLINOIS, USA - DECEMBER 1: Home Alone house, located at 671 Lincoln Avenue in Winnetka, Illinois is seen on December 1, 2021. Airbnb is offering a one-night-only rental of the iconic Home Alone house in Winnetka, Illinois. Guests will be welcomed by actor Devin Ratray, who played Kevin McCallisters older brother Buzz. The home will be available to book starting on Dec. 7. (Photo by Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images

Eladóvá vált a Reszkessetek, betörők!-ből ismert családi ház

Bár a McCallister-ház 1990 óta jócskán átalakult, bizonyos, a filmben is látható elemei a mai napig megvannak.

Habár a karácsonyi filmklasszikus csupán fikció, a ház, amiben játszódott, nagyon is valóságos és az Illinois állambeli Winnetka városában található - írja a Sky News nyomán a Telex.

Ráadásul eladóvá is vált az épület, amit 5,25 millió dolláros áron bárki megvásárolhat. Mint írják, a magas ár valószínűleg a film töretlen népszerűségének köszönhető, az ingatlan az elmúlt években komoly fejlesztéseken esett át.

Az öt hálószoba és hat fürdőszoba mellett helyett kapott benne egy beltéri kosárpálya, moziterem és egy hatalmas télikert is, valamint egy három autónak is elegendő teret biztosító garázs.

A ház a bővítésekkel már körülbelül dupla akkora, mint 1990-ben, bizonyos elemek még mindig megtalálhatók benne, amik a filmben is szerepeltek, például az ikonikus lépcsősor, amin Kevin McCallister leszánkázott.

A ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, és sokáig exkluzív, csak egy éjszakára kivehető Airbnb-ként működött a Reszkessetek, betörők!-rajongók legnagyobb örömére - írják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.19. szerda, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Drasztikus lépésekkel venné át az állam a felügyeletet egy sor önkormányzat felett

Drasztikus lépésekkel venné át az állam a felügyeletet egy sor önkormányzat felett

A magyar kormány még június végéig kihirdetné a helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárásának új szabályozását, amely számos fontos változást tartalmaz és lényegében a bajba jutott települések állami gyámság alá vételével jár. A kabinet érvelése szerint a rendelet célja, hogy hatékonyabbá tegye az önkormányzatok adósságrendezési folyamatát, és biztosítsa a társadalmi felzárkózást elősegítő programok integrációját az eljárásba – derül ki egy most társadalmi egyeztetésre küldött sürgősen elfogadandó tervezetből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×