eur:
393.87
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Dombrádi gyilkosság: megrázó részletek

Megszólalt mindkét család a tragédia után.

Mint arról beszámoltunk, elfogták a Dombrádon történt gyilkosság gyanúsítottját, a 23 éves férfi féltékenységből ölte meg élettársát.

A 24 éves nőt otthonában találták holtan pénteken, a Blikk szerint egy rokon vette észre. A lap úgy tudja, szúrásnyomok nem voltak a holttesten, a lányt halálra verhették.

Élettársát elfogatóparancs alapján kereste a rendőrség. A férfi az egyik dombrádi rokona házában rejtőzött el, itt fogták el vasárnap. Előállítása után a férfi beismerte tettét, elmondása szerint

féltékenységből bántalmazta a nőt, aki belehalt sérüléseibe.

Mindkét család ellenezte a kapcsolatot, most pedig eltérően ítéli meg a tragédiához vezető helyzetet. Csaba anyja a Borsnak azt mondta: előfordult, hogy a fia idegen férfiakkal kapta rajta kedvesét, és a lány csak kihasználta. Az elhunyt családja szerint éppen a férfi volt az, aki rendszeresen olyan tevékenységekre kényszerítette a nőt, amiket magától sosem tett volna meg, valamint állításuk szerint bántalmazta.

Nóra eddig három gyermeket szült, de a két legkisebbet már a kórházból sem vihette haza, mivel a gyámhatóság magához vette őket.

A nő anyja nem tudott róla, hogy lánya ismét várandós volt, már az ötödik hónapban járt. Az édesanya ráadásul egy éven belül másodszor gyászol, Nóra bátyja 29 évesen halt meg szívbetegségben.

Az anya szerint hiába beszélték rá Nórát, hogy tegyen feljelentést, párja mindig rávette, hogy vonja azt vissza.

Testvérei szerint Csaba szerencsés, hogy a rendőrök, és nem ők találták meg. „Mi ezek után sem szeretnénk vele találkozni, a szemébe sem szeretnénk nézni, mert ha ez bekövetkezne, ott nagyon nagy bajok történnének” – mondta egyikük.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×