eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68101.94
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kínában kiverték a biztosítékot Sharon Stone szavai

Kínában kiverte a biztosítékot a hollywoodi sztár, Sharon Stone nyilatkozata, amely szerint a távol-keleti ország hibás Tibet-politikája, illetve az ország rossz karmája okolható a több tízezer áldozattal járó földrengésért.

Az Elemi ösztön sztárja Cannes-ban járva nemcsak filmjeiről nyilatkozott a sajtóban, hanem azt is kijelentette: Kína a földrengéssel "fizetett" azért a hibás politikáért, amelyet Tibet kapcsán képvisel.

A színésznő arról is beszámolt, hogy számára nem érthető, hogyan kaphatta meg Kína az olimpia rendezési jogát, és elítélte azt is, ahogy az ország a Dalai Lámához viszonyul, akit Sharon jó barátjának tart.

Az 50 éves sztár az újságíróknak kifejtette: ha az ember nem jó, akkor rossz dolgok történnek vele, és ez történt Kínával is. Álláspontja azonban némileg enyhült, amikor levelet kapott az egyik tibeti alapítványtól, amely a földrengés áldozatainak megsegítésére gyűjtött adományokat.

"Komoly lecke volt számomra, hogy néha meg kell tanulni lehajtani a fejünket, és segíteni kell azoknak is, akik nem voltak jók hozzánk" - tette hozzá a színésznő.

Kijelentései ennek ellenére nem arattak nagy tetszést Kínában, az egyik mozilánc vezetője például kijelentette, hogy nem hajlandó lejátszani a sztár filmjeit.

Nem ez az első eset, hogy Sharon Stone nemzetközi botrányt vált ki a kijelentéseivel. Korábban az iraki háború kapcsán is kifejtette nemtetszését, amelyre több magas rangú vezető csak úgy reagált: a háború nem egy hollywoodi film.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×