eur:
396.48
usd:
371.12
bux:
70896.08
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Infostart

Egymás után több baleset az M7-esen – hatalmas a torlódás

Már több kilométeres a torlódás az autópályán egy nagy baleset miatt, amely után több kisebb koccanás is történt.

Egy kamion és egy személyautó ütközött az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, nem sokkal a martonvásári lehajtó előtt. Az ütközéshez mentő is érkezett. A személyautó a szalagkorlát és a kamion közé szorult a balesetben.

Fotó: Infostart
Fotó: Infostart

A dugóban másik két helyen is koccantak autók, emiatt már Tárnokig torlódik vissza a kocsisor, a 26-os és 28-as kilométernél is csak a külső sáv járható.

Fotó: Infostart
Fotó: Infostart

Nem sokkal távolabb – ugyancsak a határ felé – a Velencei-tó térségében munkavégzés zajlik. A 49-es és 50-es kilométer között csak a belső sáv járható. A torlódás több mint 5 kilométeres, ezért aki teheti Kápolnásnyék és Székesfehérvár között a 7-es főutat válassza – írja az Útinform.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×