eur:
393.53
usd:
369.9
bux:
66115.42
2024. április 17. szerda Rudolf
Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kubatov Gábor is Gyurcsány Ferencről beszélt a lemondási ügy kapcsán

A Fradi elnöke, Kubatov Gábor is véleményt formált a lemondási ügyről. Megvédte Novák Katalint és Varga Judittot.

Novák Katalin és Varga Judit személyében olyan embereket ismertem meg, akik a nemzet szolgálata iránt elkötelezettek, a munkájukban kemények és alázatosak. Mindketten képesek voltak elmenni a falig - a hazai és a nemzetközi politikában egyaránt -, ha a magyar érdekek védelméről volt szó - írta közösségi oldalán Kubatov Gábor.

A tisztesség és becsület most arra sarkallta őket, hogy bocsánatot kérjenek a hibájukért és lemondjanak a közéletben viselt tisztségeikről. Ez is azt bizonyítja, hogy a mi politikai közösségünkben, a nemzeti oldalon a tetteknek következményei vannak.

Mindeközben a baloldalon még mindig az a Gyurcsány Ferenc fújja a passzátszelet, aki a saját állampolgáraira támadt 2006-ban.

Hiszem, hogy

Novák Katalin és Varga Judit, a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért és a magyar emberekért az elmúlt években, mint a teljes magyar baloldal a rendszerváltás utáni történelmünkben.

- írta még a Fidesz alelnöke.

Címlapról ajánljuk
Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.

Szakértő: Izrael visszacsap, de Joe Biden a választások előtt nem akar újabb konfliktust

Biztosan lesz izraeli válaszcsapás – mondta az InfoRádió GeoTrendek című műsorában László Dávid, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzője, külpolitikai újságíró. Szerinte azonban nyílt háború nem várható a két ország között, az újraválasztására készülődő Joe Biden amerikai elnök ugyanis ezt nem támogatná.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×