INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella

varga judit

2020.07.26. 21:50

Varga Judit reméli, még idén lezárul a 7-es cikkely szerinti eljárás - a nap hírei

Az igazságügyi miniszter szerint sikerült igazságosabbá tenni a többéves költségvetési keretről szóló uniós megállapodást. Újabb 11 embernél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést Magyarországon, újabb elhunyt továbbra sincs. Szigorítja hétfőtől a beutazást Ausztria; Magyarországra nem vonatkoznak a korlátozások. A nap legfontosabb hírei július 26-án.
2020.07.09. 14:07

Nagy a tiltakozás az uniós mobilitási csomag ellen

Az Európai Parlament elfogadta a nemzetközi szállítást végző járművezetők kiküldetésére vonatkozó új szabályokat. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint egyes rendelkezések ellentétesek az Európai Zöld Megállapodással.
2020.06.29. 19:20

Újabb áldozatsegítő központot adtak át

A kormány az áldozatsegítő központok hálózatának fejlesztésével öt éven belül minden megyében könnyen elérhetővé akarja tenni ezeket a szolgáltatásokat - jelentette ki az igazságügyi miniszter Pécsen.
2020.06.25. 18:04

Varga Judit: nem szabad, hogy az erősebb Európa vágyképe feledésbe merüljön

Az Európai Bizottság által kezdeményezett, Európa jövőjéről szóló konferencia kivételes lehetőség arra, hogy közelebb hozzák az állampolgárokhoz az Európai Uniót, áthidalva a szakadékot köztük és az európai intézmények között - mondta az igazságügyi miniszter egy videokonferencián.
2020.06.22. 16:04

Varga Judit: a különleges időkben az egyén helyett a közösség jogai kerülnek fókuszba

Jelenleg járványügyi készültség van az országban, az egészségügyi törvény alapján lehet a legszükségesebb védelmi intézkedéseket bevezetni – nyilatkozta az InfoRádió Aréna című műsorában az igazságügyi miniszter. Varga Judit beszámolt azokról az intézkedésekről, amelyeket a rendkívüli jogrend kivezetése után át kellett vezetni a rendes jogrendbe. A tárcavezető arra is kitért, miért maradhat benne a Btk.-ban a rémhírterjesztés büntethetősége.
2020.06.19. 20:17

Varga Judit: az európai döntéshozókat felkészületlenül érte a járvány

Az igazságügyi miniszter az Inforádió Aréna című műsorában beszélt a feltételes szabadlábra bocsátás felülvizsgálatáról, a börtönkártérítésről és arról is, hogy a civil szervezetek külföldi finanszírozásáról szóló magyar törvény átalakításáról a kormány egyeztet majd Brüsszellel.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018