eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Robert Fico szlovák kormányfőt (b) a Karmelita kolostorban 2024. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor a Kossuth téren fogadta Robert Ficót – képek

A szlovák miniszterelnök kedd délelőtt érkezett Budapestre.

Katonai tiszteletadás előtt fogadta Orbán Viktor miniszterelnök Robert Fico szlovák kormányfőt a Kossuth Lajos téren kedd délelőtt. Ezt követően a Karmelita kolostorban tárgyaltak.

Budapest, 2024. január 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Robert Fico szlovák kormányfőt (b) az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2024. január 16-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Robert Fico szlovák kormányfőt (b) az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) katonai tiszteletadással fogadja Robert Fico szlovák kormányfőt (j) az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2024. január 16-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) katonai tiszteletadással fogadja Robert Fico szlovák kormányfőt (j) az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Robert Fico szlovák kormányfő (b) megbeszélést folytat a Karmelita kolostorban 2024. január 16-án. Mellettük Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b2) és Juraj Blanár szlovák külügy- és Európa-ügyi miniszter (j). 
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Robert Fico szlovák kormányfő (b) megbeszélést folytat a Karmelita kolostorban. Mellettük Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b2) és Juraj Blanár szlovák külügy- és Európa-ügyi miniszter (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Robert Fico szlovák kormányfő (b3) plenáris tárgyalása a Karmelita kolostorban 2024. január 16-án. Orbán Viktor mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j3), Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (j4) és Lantos Csaba energiaügyi miniszter (j5).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2024. január 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Robert Fico szlovák kormányfő (b3) plenáris tárgyalása a Karmelita kolostorban. Orbán Viktor mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j3), Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (j4) és Lantos Csaba energiaügyi miniszter (j5). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Robert Fico később Novák Katalin köztársasági elnöknél járt a Sándor-palotában.

Budapest, 2024. január 16.
A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök és Robert Fico szlovák kormányfő megbeszélést folytat a Sándor-palotában 2024. január 16-án.
MTI/Sándor-palota
Budapest, 2024. január 16. A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök és Robert Fico szlovák kormányfő megbeszélést folytat a Sándor-palotában. MTI/Sándor-palota

Robert Fico budapesti látogatása alkalmából Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt írta a közösségi oldalán: „Magyarország és Szlovákia együttműködése most a legsikeresebb (…), és készen állunk arra, hogy ezt a sikertörténetet folytassuk, mert így szolgáljuk leginkább a magyar és szlovák emberek érdekeit”.

A szlovák kormányfőnek ez a második hivatalos külföldi útja azóta, hogy kormányt alakíthatott; az első Prágába vezetett.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×