eur:
390.66
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Egy hónapig lezárások jönnek a legforgalmasabb autópálya-csomópontban

Hétfőtől, azaz október 2-tól egy hónapon keresztül korlátozások lesznek az M0-M7 csomópontban burkolatfelújítási munkálatok miatt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A csomópont egyes ágainak felújítása több ütemben, félpályás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A munkák első ütemében, hétfőtől péntekig az M0–Nyíregyháza irányból az M7–Balaton irányba vezető ágon hétfőn a hajnali óráktól, míg az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldallal párhuzamos gyűjtő-elosztó pályán a délutáni óráktól félpályás korlátozás mellett lehet majd közlekedni. A korlátozások ezen üteme várhatóan a hét végéig fog tartani.

Csütörtöktől az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján teljes útzárat vezetnek be a szakemberek.

Ezalatt az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába nem lehet majd felhajtani. A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag az október 13-ai hétvégén szüntetik meg. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A várhatóan egy hónapig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×