eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Nyitókép: Facebook/Suhajda Szilárd

Elbúcsúzhat Suhajda Szilárdtól, megvan az időpont

Május 30-án, budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél búcsúztatják a Mount Everesten elhunyt hegymászót.

A megemlékezést Suhajda Szilárd hivatalos Facebook-oldalán jelentették be. Csendes körülmények között, de színes ruhákba bújva szeretnék megrendezni, hogy a sportoló életvidám szemléletét idézzék fel.

Kedden este hét és tíz óra között, a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél rendezik meg búcsúztatót.

Külön kérik, hogy ne fekete ruhát viseljenek az emberek.

Hozzátették, hogy a helyszínen nem lehet majd interjút készíteni, és arra kérik az oda érkezőket, hogy a részvétnyilvánítástól is tartózkodjanak.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk hétfő este Békéscsabán, az iskolájánál tartottak megemlékezést.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×