eur:
392.52
usd:
365.91
bux:
66754.7
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

A mentőket köszönti Orbán Viktor

A miniszterelnök a közösségi oldalán köszöntötte a mentőszolgálat dolgozóit a 60. Mentők napján.

Orbán Viktor új szájmaszkban köszönti a mentősöket közösségi oldalán.

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter új járműveket és a járvány alatti helytállásért miniszteri elismeréseket adott át vasárnap délelőtt Budapesten.

A magyar kormány köszöni a mentőszolgálat koronavírus-járvány alatti munkáját, és mindent megtesz a korszerűsítésért, a mostani átadással majdnem a teljes gépjárműflotta megújul - mondta a miniszter.

Vasárnap 20 új mentőautó került a szolgálat állományába - írta az MTI.

(Frissítés: Az Operatív Törzs vasárnapi sajtótájékoztatóján az OMSZ főigazgatója 40 új mentőautó átadásáról számolt be.)

A mentők napján, a mentőszolgálat budapesti, Markó utcai központjába tartott ünnepségen

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kiemelte: az elmúlt években majdnem ezer új mentőautót szereztek be, ezzel csaknem a mentőszolgálat teljes flottája megújult.

Csató Gábor, a mentőszolgálat főigazgatója elmondta: az új autók beszerzésével 4,7 év lett a használatban lévő autóik átlagéletkora, ami Európában is egyedülálló. Hozzátette: az új mentőautók gyártása a koronavírus-járvány alatt sem állt le.

Az eseményen kiosztott háttéranyag szerint ebben az évben összesen 103 új mentőautó beszerzését tervezik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×