eur:
394.6
usd:
369.83
bux:
65173.95
2024. április 19. péntek Emma
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára beszédet mond a Görögkatolikus Ifjúsági Centrum és Kollégium avató- és felszentelő ünnepségén Edelényben 2018. július 13-án.
Nyitókép: Vajda János

Elindult a Fidesz angol nyelvű honlapja

A cél, hogy rendszeresen, hiteles információt nyújtson a nagyobbik kormánypárt aktuális döntéseiről - közölte Novák Katalin, a Fidesz alelnöke

A honlap a www.fidesz.hu/int linken érhető el. Kiemelte: a honlap célja az, hogy véget vessen a tömegesen megjelenő álhírgyártásnak.

Mint mondta: a Fidesz Európa és az Európai Néppárt egyik legsikeresebb pártja, 2010 óta azon dolgozik, hogy a magyar emberek és családok megerősítésével Magyarország évről évre egyre sikeresebb ország lehessen.

Tevékenysége iránt nemzetközileg is nagy az érdeklődés, sokszor pedig vitatják a meghozott döntéseket, mert a média "egyoldalúan, álhírekre alapozva tálalja" a Fidesszel kapcsolatos ügyeket - tette hozzá.

Kiemelte:

a honlap célja ezért az, hogy véget vessen a tömegesen megjelenő álhírgyártásnak.

Ennek érdekében havi tájékoztató levélben megosztják, milyen aktualitások vannak a magyar pártpolitikában és a Fidesz háza táján, valamint hírt adnak minden nemzetközileg is nagy érdeklődést kiváltó eseményről, történésről - tudatta az államtitkár.

Novák Katalin felhívta a figyelmet arra is, hogy világszerte minden kormány igyekszik a koronavírus-járvány ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépni, ezért most nem a pártpolitikai csatározásoknak van itt az ideje.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×