eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Vigyázat, jelentős szigorítás jön a lottózókban

Vigyázat, jelentős szigorítás jön a lottózókban

Jelentős átalakulás van a szerencsejáték-piacon, az idei évtől megújulnak a fesztivál sorsjegyek és hamarosan jönnek az azonosítást segítő chipes játékoskártyák is a lottózókban, de a legfontosabb változás a nyerteseket érinti.

A Szerencsejáték Zrt.-nek az idei év nyarától meg kell felelnie a pénzmosás elleni törvénynek, vagyis minden sportfogadásban, a 600 ezer forint feletti nyereményt elérő játékost ellenőriznie kell a vállalkozásnak - írja a Pénzcentrum.

Az utolsó negyedévben bevezetik a játékoskártyát, amelyek a játékosok azonosítást szolgálják majd, használatuk azonban egyelőre nem lesz kötelező. Bár részleteket még nem árult el a társaság, annyit azért már lehet tudni, hogy kártyának lesz egy alap és egy prémium változata is. Csippel is el lesz látva, így banki funkciók elvégzésére is alkalmas lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×