eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Moszkva, 2018. június 16.Az argentin nicolas Tagliafico (j) lövését védi Hannes Halldorsson izlandi kapus az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportja első fordulójában játszott Argentína - Izland mérkőzésén a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 16-án. (MTI/AP/Rebecca Blackwell)
Nyitókép: Rebecca Blackwell

Elárulta titkát a tizenegyesölő izlandi kapus

Az izlandi kapus, Hannes Halldorsson lett az Argentína elleni mérkőzés legjobbja, aki elmondta, hogyan védte ki Lionel Messi büntetőjét.

„Sok házi feladatot végeztem el, mert tudtam, hogy lehet ilyen helyzet. Messi sok tizenegyesét megnéztem, és azt is visszanéztem, hogyan viselkedtem, amikor ellenem rúgtak büntetőt.

Megpróbáltam a bejutni az ellenfél fejébe, elképzelni, hogy mit gondol rólam.

Megéreztem, hogy abba az irányba rúgja majd, ahová végül valóban rúgta” – mondta a 34 éves kapus.

Halldorsson szerint a világ egyik legjobb csapata ellen játszott Izland, és a pontszerzés segíthet elérni céljukat, vagyis a továbbjutást a csoportból.

A kapus civilben filmrendezőként dolgozik, az ő nevéhez fűződik az egyik üdítőgyártó reklámfilmje, ami a futballcsapatot népszerűsíti.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×