eur:
389.85
usd:
362.91
bux:
68088.34
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Milák Kristóf, a férfi 50 méteres gyorsúszás második helyezettje a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Ob-aranyérem a visszatérő Milák Kristóftól - újra legyőzte a vb-bronzérmes Németh Nándort

A táv 100 m gyors volt a Duna Arénában zajló úszó-ob-n. Ideje nem olimpiai szint.

Tökéletes startot vett Milák Kristóf egy év után első visszatérő versenyének első döntőjében, 100 m gyorson, amelyen ott volt Németh Nándor is, de végül - hiába hajrázott a vb-bronzérmes -, csak Milák mögött ért célba, tavaly után idén is legyőzte őt a 200 m pillangón olimpiai bajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf.

A 100 gyorson látott győztes időeredmény (48,34) is elmarad az olimpiai A-szinttől, igaz, ez Milák Kristófnak nem fő száma, Németh Nándornak viszont igen, bár ő már olimpiai A-szintes.

A 24 esztendős Milák - aki ezt megelőzően legutóbb egy évvel ezelőtt, a kaposvári ob-n versenyezett - 100 méter gyorson elsőként várta a finálét (49.02), amelyre már megborotválkozott.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok világcsúcstartó akárcsak délelőtt, ezúttal sem nyilatkozott a sajtónak.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×