eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Wouter Vrancken, a belga KRC Genk vezetőedzője a másnapi, a Ferencváros elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a genki Cegeka Arénában 2023. október 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt várja a Genk a Fradi elleni mérkőzéstől

A Genk labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint hasonló erősségű csapatok találkoznak csütörtök este, amikor a magyar bajnok Ferencváros a belga ezüstérmes otthonában lép pályára.

Wouter Vrancken a találkozót felvezető szerdai sajtótájékoztatón elárulta, nincsenek sérültek együttesében, mindenki bevethető, de egyelőre nem árulja el, kik kapnak majd szerepet a kezdőben.

A belga élvonalban a Genk ebben az idényben már hatszor is döntetlent játszott, hogy ennek mi lehet az oka, arra a tréner így válaszolt:

"Minden egyes találkozó más és más, volt olyan, amikor a mérkőzés korai szakaszában kiállítottak tőlünk egy játékost, vagy éppen szerencsétlenek voltunk a befejezéseknél. Ugyanakkor nagyon büszke vagyok a játékosaimra, amiért ebben az időszakban is ugyanolyan keményen dolgoztak, és ennek például az előző fordulóban már meg is volt az eredménye" - fogalmazott a tréner, utalva ezzel a Mechelen elleni legutóbbi bajnokira, amelyet 4-0-ra nyert meg a Genk.

"Nem szeretnénk a múlton rágódni, továbbra is képesek vagyunk magas szinten teljesíteni és remélem, így lesz ez holnap is" - tette hozzá a vezetőedző, aki megjegyezte, a két csapat hasonló, támadó stílusban futballozik, ennek köszönhetően látványos és izgalmas mérkőzésre számít.

Wouter Vrancken kijelentette,

minden játékosától extra teljesítményre van szükség ahhoz, hogy csapata otthon tartsa a három pontot.

A játékosok közül a kolumbiai védő, Carlos Cuesta állt az újságírók rendelkezésére, a dél-amerikai futballista elmondta, a Ferencvárost kiváló labdarúgók alkotják, a támadók képesek megtalálni az üres réseket, de ha kell, egy az egyben is veszélyesek. Hozzátette, a Genk célja mindenképpen a csoportgyőzelem, ehhez pedig nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot.

A Genk-Ferencváros találkozót csütörtökön 21.00-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

(A Ferencváros szerda estére tervezett sajtótájékoztatóját elhalasztották.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×