eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Rossz hír érkezett a labdarúgó-válogatott háza tájáról

Megsérült az angliai 4-0-s győzelem alkalmával is betaláló csatár, Gazdag Dániel, nem jött haza.

Varga Barnabás szerint az éllovas magyar labdarúgó-válogatott a győzelem reményével utazik Szerbiába, ahol csütörtökön vív rangadót az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában.

"Kemény meccs lesz, mi pedig a három pontért megyünk Belgrádba, de nem adják majd könnyen" - jelentette ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatón a Ferencváros gólkirály csatára, aki úgy vélte, nincs háromszoros különbség a keretek között a szerbek javára, mint ahogyan azt a játékosok becsült értéke mutatja.

A 28 éves támadó azt mondta, sajnálják, hogy

zárt kapus találkozó

lesz, mert így a szurkolóik nem lehetnek jelen a Crvena zvezda otthonául is szolgáló Rajko Mitic Stadionban. Varga Barnabás saját személyét illetően arról beszélt, nem mondaná, hogy a nemzeti együttes elsőszámú csatára, arról pedig nem kívánt nyilatkozni, hogy ezúttal Marco Rossi szövetségi kapitány milyen poszton számít rá, tekintve, hogy korábban többnyire nem előre tolt ékként játszatta.

Az újoncok közül Szuhodovszki Soma arról számolt be, mindenki közvetlenül fogadta a válogatottnál, de sokat segít a beilleszkedésében az is, hogy két kecskeméti klubtársa szintén tagja a keretnek.

"Nincsenek elvárásaim, csak szeretném megmutatni, mit tudok" - fogalmazott a 23 éves középpályás, aki saját bevallása szerint két éve nem hitte volna el, ha valaki azt mondja neki, válogatott kerettag lesz. Megjegyezte, nem készült rá, csak reménykedett a meghívóban a kerethirdetés előtt.

Röviddel a telki sajtótájékoztató előtt jelent meg a hazai szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán, hogy az Egyesült Államokban légióskodó

Gazdag Dániel térdsérülés miatt nem csatlakozik a szerbek elleni Eb-selejtezőre, valamint a Puskás Arénában vasárnap sorra kerülő, csehek elleni barátságos meccsre készülő kerethez.

A hét pontjával éllovas magyar válogatott csütörtökön 20.45-től játszik Belgrádban a rosszabb gólkülönbséggel második szerbekkel. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

A home office miatti alacsony kihasználtság, a megemelkedett finanszírozási költségek és a gazdasági növekedés visszafogottsága válságba taszította a kereskedelmi ingatlanok, köztük az irodák piacát a fejlett országokban. Különösen az USA-ban és Németországban pánikolt be emiatt a részvénypiac, elég a New York Community Bank és a Pfandbriefbank zuhanására gondolni, amelyeknek nagy a hitelkitettségük ezen a területen. De mi a helyzet Magyarországon? Aggódhatunk mi is a kereskedelmi ingatlanokra felvett projekthitelek miatt? Az MNB ezen a héten közzétett Kereskedelmiingatlan-piaci jelentésének a megállapításait foglaljuk most össze erről, további információkért pedig érdemes eljönni a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciájára, amelyen a piaci szereplők is értékelik a helyzetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×