eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Match ball lying on the parquet near 9 m line.
Nyitókép: Dziurek/Getty Images

Román csapatot kapott a Fradi, lengyelt a Siófok

Sorsoltak az Európa-liga selejtezőjének első fordulójára.

A Ferencváros a román CS Minaur Baia Mare csapatával találkozik a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjének első fordulójában. Az NB I-ben legutóbb negyedik helyezett FTC a párharc visszavágóját játssza hazai pályán. Az első mérkőzést augusztus 27-én vagy 28-án rendezik Nagybányán, a második találkozóra pedig egy héttel később kerül sor.

A Magyar Kupa-ezüstérmes Fejér-B.Á.L. Veszprém a második körben kapcsolódik be, ennek a sorsolása szeptember 9-én lesz, a meccseket szeptember 27-én, valamint október 4-én játsszák. A bajnoki bronzérmes Balatonfürednek nem kell selejtezőt játszania, a csoportkörben kezdi meg szereplését. A sorsolásra október 6-án kerül sor, a mérkőzéseket pedig október 25. és február 28. között rendezik.

A nőknél a Siófok KC a lengyel MKS FunFloor Perla Lublin csapatával találkozik. Az NB I előző idényében hatodik helyezett, 2019-ben EHF Kupa-győztes, tavaly Európa-liga-ezüstérmes Siófok a párharc visszavágóját játszhatja hazai pályán. Az első mérkőzést október 8-án vagy 9-én, a második meccset egy héttel később játsszák.

A Praktiker-Vác és a Motherson Mosonmagyaróvár a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe, ennek a sorsolását október 18-án tartják, a meccseket december 3-4-én, illetve egy héttel később rendezik. Az NB I bronzérmesének, a Debrecennek nem kell selejtezőt játszania, automatikusan a január 7-től február 19-ig tartó csoportkörbe került, amelynek sorsolása december 15-én lesz.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×