eur:
393.8
usd:
369.06
bux:
65831.85
2024. április 23. kedd Béla
LONDON, ENGLAND - MAY 07: Todd Boehly (centre), prospective buyer of Chelsea FC reacts after Conor Coady of Wolverhampton Wanderers (not pictured) scored their sides second goal during the Premier League match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge on May 07, 2022 in London, England. (Photo by Eddie Keogh/Getty Images)
Nyitókép: Eddie Keogh/Getty Images)

Nem tudott nyerni új tulajdonosa előtt a Chelsea

Hiába duplázott Romelu Lukaku, a Wolverhampton a hajrában egyenlített.

A bronzérem megszerzésében bízó Chelsea hazai környezetben döntetlenre végzett a Wolverhamptonnal az angol labdarúgó Premier League 36. fordulójában.

A szombat délutáni program legizgalmasabb párosításában a londoni alakulat hazai pályán Romelu Lukaku duplájával 2-0-ra elhúzott a legutóbbi három PL-összecsapását elveszítő együttessel szemben, amely a bajnokságban 1979 márciusa óta nem győzte le a Chelsea-t a Stamford Bridge-en. Ez ezúttal sem sikerült, viszont a szépítést követően a 97. percben az egyenlítés azért összejött neki.

A meccsen már kint volt Todd Boehly, az egyesület új tulajdonosa.

A Brentford hazai környezetben simán elintézte a Southamptont az alsóházi csapatok meccsén, ahogyan az Aston Villa is meglepően magabiztosan nyert a Burnley otthonában.

A mérkőzés hajrájában emberhátrányban játszó Watford kikapott a Crystal Palace-től, így megpecsételődött a sorsa: a Norwich City után második csapatként kiesett a Premier League-ből.

Premier League, 36. forduló:

  • Brentford-Southampton 3-0 (2-0)
  • Burnley-Aston Villa 1-3 (0-2)
  • Chelsea-Wolverhampton 2-2 (0-0)
  • Crystal Palace-Watford 1-0 (1-0)
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Az Európai Unió ellenálló képességét a Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború átvészelésében, és a gazdasági válság megelőzését olyan stratégiai politikáknak köszönhetjük, mint a SURE, a NextGenerationEU és a REPowerEU. E sikerek ellenére a válságok és más globális tendenciák hatással voltak Európa versenyképességére, amelyet most egy reformcsomaggal kell orvosolni – mondta el az Európai Parlamentben kedden tartott beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök az Európai Tanács 2024. április 17-18-i rendkívüli ülésének következtetéseiről beszélve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×