eur:
394.16
usd:
365.27
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
IZU, JAPAN - JULY 27: Kata Blanka Vas of Team Hungary crosses the finishing line in fourth place during the Womens Cross-country race on day four of the Tokyo 2020 Olympic Games at Izu Mountain Bike Course on July 27, 2021 in Izu, Shizuoka, Japan. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)
Nyitókép: Tim de Waele/Getty Images

Az év második napjáig váratott magára Vas Blanka első idei sikere

Hollandiában terepkerékpár-világkupán lett negyedik.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes Vas Kata Blanka negyedik lett a cyclocross (terepkerékpár) világkupa-sorozat vasárnapi állomásán a hollandiai Hulstban.

Az SD Worx hegyikerékpárban olimpiai, országúton világbajnoki negyedik, mindhárom szakágban magyar bajnok bringása a hatkörös verseny jelentős részében a második-negyedik helyen tekert a meredek emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított pályán, amely egy hatalmas szélmalmon is keresztülvezetett.

A versenyt a világ- és Európa-bajnok holland Lucinda Brand nyerte.

A vk-sorozat két hét múlva a franciaországi Flamanville-ben folytatódik, jövő hétvégén rendezik az országos bajnokságot.

1. Lucinda Brand (holland, Baloise Trek Lions) 49:14 perc

2. Puck Pieterse (holland, Alpecin-Fenix) 5 másodperc hátrány

3. Annemarie Worst (holland, 777) 11 mp h.

4. Vas Kata Blanka (SD Worx) 14 mp h.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×