eur:
391.34
usd:
368.23
bux:
55253.73
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Vas Kata Blanka
Nyitókép: Forrás: Magyar Kerékpáros Szövetség

Hatalmasat bukott Vas Kata Blanka a Girón - videó

Elvesztette az egyensúlyát és a kordonba csapódott a magyar versenyző. Vas Kata Blanka így is be tudta fejezni a szakaszt, és mint közölte, a körülményekhez képest rendben van.

Vas Blanka a Giro Donne 5. szakaszán, a sprint felvezetésében vett részt, amikor egyesúlyát vesztve, nagy sebességgel a kordonba száguldott. A bukást követően a Jumbo-Visma csapatorvosa megvizsgálta Blankát és szerencsére nem talált törést - közölte az Eurosport.

A SD Worx versenyzőnője

a válla mellett a karját és a bal könyöként fájlalta,

amit beütött a kordonba. Bár több helyen is lehorzsolta a bőrét, de összességében elmondható, hogy szerencsésen úszta meg a jókora esést.

A Giro Donne 5. szakászát egyébként a világbajnok Ellsa Balsamo nyerte. Ő az első, aki az idei versenyen egynél több szakaszgyőzelmet tudott szerezni. Az összetett verseny élmezőnyében azonban nem történt változás, így a rózsaszín trikót a következő, 6. szakaszon is Annemiek Van Vleuten viselheti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Engedett egy magyar vétónak az EU, hét másik ország is engedett az autóipar miatt

Engedett egy magyar vétónak az EU, hét másik ország is engedett az autóipar miatt

Az Európai Unió miniszterei nyolc tagállam - köztük Magyarország - aggályait követően megállapodtak az Európai Bizottság új gépjárművek kibocsátására vonatkozó javaslatának módosításáról. Az országok azzal érveltek, hogy a javasolt változtatások potenciálisan elvonhatják a befektetéseket az elektromos járműipartól. Az eredeti, "Euro 7" néven ismert javaslat a fékek és gumiabroncsok részecskekibocsátására vonatkozó új szabványok bevezetését célozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×