eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A magyar játékosok ünnepelnek, miután megszerezték az első gólt Bulgária ellen a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében játszott mérkőzésen Szófiában 2020. október 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Vaszil Donev

Kiderült, mikor indul a jegyértékesítés az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre

Az október 26-án kezdődő héten indul el a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott novemberi, hazai mérkőzéseire, többek között az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint a korábbi gyakorlatnak megfelelően elsőként a szurkolói klub tagjai válthatnak belépőket a találkozókra.

Az európai szövetség (UEFA) már engedélyezte a szurkolók visszatérést a stadionokba, ugyanakkor

a járványhelyzet miatt a drukkerek a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el.

Ez a mérkőzés helyszíne, a Puskás Aréna esetében több mint húszezer szurkolót jelent.

Marco Rossi együttese november 12-én Izlandot fogadja, a mérkőzés győztese ott lesz a jövő évi, részben budapesti rendezésű kontinensviadalon, majd november 15-én a szerbek, november 18-án a törökök látogatnak a Puskás Arénába a Nemzetek Ligájában.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×