eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor és Szécsi Zoltán (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkőzése előtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 7-én.
Nyitókép: Czagány Balázs

Szécsi Zoltán: az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb távozott most közülünk

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok csapattársának a fia sem véletlenül az UVSE-ben vízilabdázik.

A háromszoros olimpiai bajnok csapattársak közül elsőként Szécsi Zoltán kapus volt, aki meg tudott szólalni Benedek Tibor vízilabda-legenda halála után.

Az Egri Vízilabda Kft. ügyvezető elnöke a Digisport tévének adott interjúban elmondta, Benedek Tibor májusi, teljes visszavonulása óta "készült rá", hogy ez a szörnyű pillanat eljön, de az ilyen hírrel sosem könnyű szembesülni.

"Amíg ment a bajnokság a járvány miatti szünetig, és Tibi ott állt a parton, addig tudtunk értekezni, találkoztunk. Nagy UVSE-fanatikus vagyok, a fiam is ott játszik, és ez nagyrészt Tibinek köszönhető" - utalt a Benedek Tibort körülvevő aurára az újpesti-margitszigeti vízilabdacsapatnál.

Mint elmondta még, lelkileg nem lehetett erre felkészülni, és nem is szívesen beszél a tragédiáról, legfőképp a család kérésére.

"Az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb távozott most közülünk" - zárta gondolatait Szécsi Zoltán.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×