eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Kiss Gergely/Facebook

Kiss Gergely Benedek Tibor halálára: "Elnézést kérek..."

Az egykori posztrivális, válogatott játékostárs is keresi a szavakat a gyász óráiban.

A közösségi média tartalmain is jól látszik, hogy a magyar sport fekete napja lett 2020. június 18-a. Hétköznapi emberektől élsportolókon, csapattársakon, sporttársakon át miniszterelnökig mindenki valamilyen módon kifejezi fájdalmát a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, világbajnok edző Benedek Tibor halála kapcsán.

Közülük is igazán közeli társ volt Kiss Gergely, aki szintén részese volt játékostársként mindhárom olimpiai bajnoki címnek - úgy, hogy ráadásul olykor posztriválisok is voltak a válogatottban és egy ideig a klubcsapatban is.

A késő délelőtt profilképét is Benedek Tibor-osra cserélő balkezes játékos a Facebookon délutáni posztjában először is elnézést kér, hogy nem nyilatkozik a fájdalmas órákban.

"Próbálok most valamit reagálni, összeszedni magam, remegő lábakkal, torok- és fejfájással, könnyekkel küszködve, rövidet és személyeset. Minden óriási bajnokunk elvesztése hatalmas fájdalom, de ez az űr most elképesztő..." - fogalmaz a vízilabdázó, aki szerint Benedek Tibor közel húsz évig az egyik legnagyobb személyisége volt a világ vízilabdájának és a magyar sportéletnek.

Aztán jönnek az emlékek és a jelzők:

  • 23 évesen Benedek Tiborral lett először olimpiai bajnok
  • 27 évesen lett klubtársa a csütörtökön elhunyt legendának, hogy "naponta láthassa a csodát"
  • gólkirály, harcos, bajnok, bajtárs, példakép, vezér, csapatkapitány, mester.

"Soha, senki nem fog megközelíteni sem" - folytatta megindító bejegyzését az egykori játékostárs.

A teljes bejegyzés alább megtekinthető.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×