eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Marco Rossi szövetségi kapitány és Sallai Roland a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Négy nap alatt elkapkodták a jegyeket, telt ház lesz a horvátok elleni Eb-selejtezőn

A március 24-én esedékes találkozót a Groupama Arénánban rendezik meg.

Telt ház előtt játszhat majd a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátokkal az Európa-bajnoki selejtezősorozat első hazai mérkőzésén.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának híre szerint kedd délelőttre minden jegy elkelt a március 24-én esedékes találkozóra, melyet a Groupama Arénánban rendeznek. Az MLSZ emlékeztet rá, hogy a belépőket múlt péntektől elsőként a szurkolói klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen húszszázalékos kedvezménnyel, majd hétfőtől mindenki előtt megnyílt a vásárlás.

A klubtagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első három napon közel hatezer jegy kelt el.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből csaknem hatezer fogyott el. A bérletárusítás első napján - a szurkolói klubtagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt - több mint 2500-an biztosították helyüket mind a négy hazai mérkőzésre. A jegyárusítás kezdetére a bérletek közel kilencven százaléka gazdára talált.

A magyar csapat a szlovákok ellen, idegenben kezdi meg a sorozatot március 21-én. A Nagyszombaton sorra kerülő találkozóra már február elején elkelt a szlovák szövetség által biztosított mintegy kétezer, vendégszektorba szóló belépő mindegyike.

A 2020-as Eb-nek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is. A rendezők részvétel esetén a csoportkörben legalább két meccset hazai pályán játszhatnak, de a kieséses szakaszban már nem. A magyar fővárosban három csoporttalálkozóra és egy nyolcaddöntőre kerül majd sor.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×