eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A gólszerző ferenvcárosi Böde Dániel (j) és csapattársa Bőle Lukács a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2018. augusztus 25-én. Mezőkövesd - Ferencváros 0-1.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Folytatódik a Böde-ügy

Akár már a téli átigazolási szezonban távozhat a Ferencvárostól a klub legendája, Böde Dániel, akit kirakott Szerhij Rebrov vezetőedző a keretből is.

Büntetésből kitette Böde Dánielt januárig az FTC a labdarúgócsapat keretéből, amiért hétvégén a csatár csapkodott és káromkodott a lecserélésekor. Így a klubot már hat éve szolgáló futballista nem játszhat a Mol Vidi elleni, vasárnapi rangadón sem. Rebrov azért szánta rá magát a drasztikus lépésre, mert amikor a Mezőkövesd elleni múlt hétvégi bajnoki 61. percében lecserélte Bödét, a játékos a fejét lehajtva káromkodott, majd a kispadra leülve dühében földhöz vágta a kabátját.

"Láttam már ilyen reakciót hasonló helyzetben. Jó képességű játékos, aki már több fontos gólt is szerzett idén. De most úgy döntöttem, lecserélem, ezt pedig tiszteletben kell tartania, mint ahogy az egész csapatnak és a szurkolóknak is" – nyilatkozta az eset után Rebrov.

A Bors szerint Bödének nem ez volt az első nézeteltérése az ukrán edzővel, már korábban is nehezményezte, hogy kevés lehetőséget kap. Tizenhat bajnokin csupán 749 perc jutott neki Rebrovtól, annak ellenére, hogy a leghatékonyabb játékosa az egész csapatnak – átlagosan 150 percenként szerez gólt. Böde távozását vetítheti előre az is, hogy az FTC állítólag csatárt szeretne igazolni, és már ki is nézte a fehérorosz BATE Bori­szov lejáró szerződésű játékosát, Nyikolaj Szignyevicset.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×