eur:
393.31
usd:
367.84
bux:
67167.93
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2018. március 19.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepli a Girona együttese ellen szerzett gólját a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. március 18-án. (MTI/EPA/Rodrigo Jiménez)
Nyitókép: Rodrigo Jiménez

C. Ronaldo producerként beszáll egy női focicsapatról szóló filmsorozat készítésébe

Film a fociról: készül Cristiano Ronaldo drámája.

Cristiano Ronaldo imádja a nőket, a labdarúgást és a filmeket. Legfrissebb bejelentése szerint e három területet most szépen összehozza: producere lesz egy női focicsapatról szóló hollywoodi filmsorozatnak.

A film követni fogja egy New York-i középiskola női labdarúgó csapatának életét - írja a Hollywood Reporter.

A sorozat bemutatja a majd a csapat történetét, felvillantva a lányok körül kavargó etnikai és szociális hullámokat, továbbá a családi és a baráti kapcsolatokat, és természetesen a szerelmeket.

Ronaldo elárulta, hogy szabadidejében imád filmeket nézni, ezért már nagyon várja, hogy producerként maga is részese legyen egy sorozat elkészítésének.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×