eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Labdarúgó NB I - Az MTK egygólos győzelmet aratott Felcsúton

Az MTK egygólos győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati első mérkőzésén.

A fővárosi csapat sorozatban a hetedik bajnoki találkozóját nyerte meg, ezzel pontszámban beérte az éllovas Videotont.

A Puskás Akadémia először szenvedett vereséget hazai pályán a mostani bajnokságban.

OTP Bank Liga, 12. forduló: Puskás Akadémia FC - MTK 0-1 (0-1)
Felcsút, 1457 néző, v.: Pintér Cs.
gólszerző: Pölöskei Zs. (27.)
sárga lap: Szélesi (36.), Vaszicsku (73.), illetve Vass Á. (84.)

PFLA:

Danilovic - Margitics, Vaszicsku, Kelic, Tamás - Polonkai, Szélesi (Czvitkovics 41.) - Szakály D. (Sallai R. 58.), Lencse, Harsányi (Denkovic 78.) - Tischler

MTK:

Hegedüs L. - Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Vass Á., Pölöskei Zs. - Bese (Vass P. 82.), Kanta J., Horváth Zs. - Torghelle (Hrepka 90.)

A hazaiak kezdtek aktívabban, de néhány perc elteltével átvette a kezdeményezést az MTK. A fővárosi csapat többet birtokolta a labdát, helyzeteket dolgozott ki és Pölöskei Zsolt szép kapáslövésével a vezetést is megszerezte. A gólt követően ritmust váltott a Puskás Akadémia, amit helyzetei is jeleztek, de az eredmény nem változott.

Fordulást követően a hazai csapat tovább küzdött az egyenlítésért, miközben a vendégek a vezetést őrizték és egy-egy kontrából próbálták előnyüket növelni. Végül az MTK megérdemelten győzött a Pancho Arénában.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×