eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Az FTC felbontotta a botrányosan viselkedő brazil játékos szerződését

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége csütörtökön azonnali hatállyal szerződést bontott Moriera E. Silva Alison Pierre-rel. A lépésre azt követően került sor, hogy a brazil légiós szerdán, a Pécs elleni Ligakupa-mérkőzésen rendkívül sportszerűtlenül viselkedett.

A klub közleménye szerint "a játékos sportszerűtlenül, az FTC szellemiségéhez méltatlan módon viselkedett a pályán." Alison a 4-1-es vendégsikerrel zárult találkozó 71. percében csúnyán "beleszállt" a korábbi ferencvárosi kapusba, Holczer Ádámba. A hálóőr azonnal "elégtételt" vett, mindkettőjüket kiállították, ám a dél-amerikai futballista tovább szította a kedélyeket.

"Megfogtam a labdát, aztán Alison páros lábbal rám csúszott, a legnemesebb szervemet találta el - nyilatkozta a Pepsifoci.hu-nak a kapus. - Ezek után természetesen számon kértem tőle a brutalitást, amit ő rossz néven vett, folyamatosan provokált, azt kiabálta, hogy üssem meg. Miután mindkettőnket kiállított a bíró, jött utánam az öltözőfolyosóra, ott is folytatta a műsort, majd a biztonságiak lefogták."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×