eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
A 27. Sziget fesztiválra tartó fiatalok érkeznek a K-hídon az óbudai Hajógyári-szigetre 2019. augusztus 6-án. Az idei fesztivált augusztus 7. és 13. között rendezik meg.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Megszólalt a fesztiváljaikról a Sziget csoport

Júliusra és augusztusra tervezték a három nagy fesztiváljukat.

A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound Facebook-oldalán is megjelent a tájékoztatás, amely szerint a szervezők jelenleg azzal számolnak, hogy mindhárom nagy fesztivált megtartják.

Ha esetleg mégis olyan döntésre kényszerülnének, hogy bármelyiket is elhalasszák, akkor visszafizetik a jegyek árát.

A VOLT-ot július 1-4 között, a Balaton Soundot július 8-12 között, a Sziget Fesztivált augusztus 5-11 között rendezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dear Szitizens! In light of the current situation we’d like to update you on our planning for Sziget 2020. With five months to go, we continue to prepare for you to have a great time with us from August 5th to 11th. We are closely monitoring the official guidance and would like to reassure you that, in the event of instructions that the festival cannot take place, ticket buyers will be refunded. Can’t wait to see you all on The Island of Freedom!?? Kedves Szitizenek! A jelenlegi helyzet tükrében tájékoztatást szeretnénk adni a Sziget 2020-ra vonatkozó terveiről. Jelenleg ugyanúgy azon dolgozunk, hogy öt hónap múlva, augusztus 5-11 között együtt fesztiválozhassunk egy hétig a Szigeten. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk a Szabadság Szigetén!

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Egy frissen végzett kutatás szerint a válaszadók 37 százaléka a csatornázás segítségével egyszerűen megszabadulna az értékes esővíztől. Minden második városlakó pedig a betonfelületek csökkentését, illetve a víz tárolását, szikkasztását és hasznosítását tartja jó megoldásnak – mondta az InfoRádióban Feitel Balazs, az Ipsos Zrt. ügyvezető igazgatója.

Moszkva: a Steadfast Defender a hidegháborús gondolkodásmódhoz való végleges visszatérés

Moszkva szerint a hadgyakorlat annak bizonyítéka, hogy a NATO egy Oroszországgal szembeni esetleges fegyveres konfliktusra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×