eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Blood-Stained Flags of Ukraine and Russia
Nyitókép: Manuel Augusto Moreno/ Getty Images

Drámai videó jelent meg egy ukrajnai csatáról - figyelem, megrázó felvétel!

A legmozgalmasabb akció filmeket is meghazudtoló felvételen döbbenetes jelenetek láthatók.

Az orosz hadsereg egyik gépesített lövész egysége, harckocsik támogatásával támadásra indul Kupjanszk körzetében. Ám, az ukrán 30. gépesített dandár katonái heves gépágyútűzzel fogadják a támadókat, majd lecsapnak rájuk az öngyilkos drónok és a páncéltörő rakéták is. Az élen haladó harckocsi elején aknamentesítő készlet látható, de ez sem menti meg a pusztulástól. A robbanást követően a mögötte haladó tank személyzete láthatóan nem tudja mitévő legyen, melyik irányba induljon tovább.

A harckocsikat két gyalogsági harcjármű is követi, amelyek közül az egyikkel szinte azonnal végez egy öngyilkos drón. Nem sokkal később a másik lövészpáncélos is találatot kap, de ez még nem bizonyul végzetesnek. A járműről leugráló katonák igyekeznek fedezéket keresni, miközben az ukrán védők lövedékei záporoznak körülöttük.

Közben a második harckocsi személyzete - a veszteségeket látva - a visszavonulás mellett dönt. De ők sem jutnak messzire, mert valószínűleg aknára futnak és a tank iszonyú robbanással megsemmisül. Az előbb már egyszer eltalált gyalogsági harcjármű is menekülni próbál, de egy újabb telitalálat végez vele. Az egész alig két percig tartott.

Pedig a felvételeken látható tankok és gyalogsági harcjárművek az orosz haderő legjobbjai közé tartoznak. Azonban a páncéltörő rakétákkal, aknákkal és a kamikaze drónokkal szemben ezek is védtelenek.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×