eur:
389.67
usd:
362.69
bux:
67995.88
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Superbrand lett az Erste

Első alkalommal nyerte el az Erste Bank a fogyasztói márkákat elismerő Superbrand címet. A 14 tagú, független marketing- és kommunikációs szakemberekből álló bizottság idén több, mint háromezer hazai márka közül választotta ki a 2009-es év hazai superbrandjeit.

Papp Edit, a bank elnök-vezérgazgatója a díj elnyerésével kapcsolatban elmondta: a Superbrand díj rendkívül fontos az Erste Bank Hungary számára, hiszen a tavaly elnyert "Az év legrokonszenvesebb bankja" címmel együtt ez is azt jelzi, hogy a 2008 őszén elkezdett, a gyorsaságot, pontosságot, ügyfél-orintáltságot középpontba állító üzleti stratégia mind a szakma, mind pedig a közönség számára érzékelhető eredményeket hozott.

Az eredetileg Nagy-Britanniából indult Superbrands program ma már világszerte 82 országban működik, mindenhol azonos módon szabályozott keretek között. A Brand Council minden, a Superbrands programban résztvevő országban létrehoz egy független és önkéntes bizottságot, amelynek legfőbb feladata annak biztosítása, hogy csak az arra érdemes márkák kaphassák meg a Superbrands státuszt.

A magyarországi szupermárkák kiválasztásának alapja a Magyar Szabadalmi Hivatal PIPACS adatbázisa, amelyben csaknem 95 000 nemzeti védbejegyzés található. A marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértők ennek az adatbázisnak a szűkített és frissített változatából választották ki a 2009-es év hazai superbrandjeit.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×