eur:
396.29
usd:
367.17
bux:
73547.83
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Nyitókép: Pixabay

Kutyája van? Várja a NAV!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

A 10 és 36 hónap közötti, kifogástalan egészségi állapotú kutyák gazdái szeptember elsejéig, a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címre küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra.

A kiképzők ivartól és fajtától függetlenül, oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, mikrochippel ellátott kutyákat várnak, és a sikeres keresőkutya-jelöltek a kiválasztás után 21 napos próbaidőn vesznek részt - ismertették. Az érvényes ajánlattétel alapvető feltétele, hogy a kutyatulajdonos rendelkezzen az élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszer adatbázisban szereplő egyedi, úgynevezett FELIR-azonosítóval.

A tájékoztatás szerint az ajánlatnak - többek között - tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is, a hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől konkrét ajánlatot kér.

A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként - például egyéni vállalkozóként, kft.-ként - szeretné-e eladni.

A kiírás részletes feltételei erre a linkre kattintva olvashatók.

Arról, hogy mi mindenre vadászik még az adóhatóság, az alábbi beszélgetésben tudhat meg többet:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×