eur:
395.59
usd:
360.57
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
fotó: BRFK
Nyitókép: fotó: BRFK

Mérhetetlenül cuki kutyát mentett meg a rendőrjárőr, elképesztő a kisállat története

Egy műanyag szatyorban vitt valaki egy kiskutyát a 33 fokban. A rendőrök elvették tőle és még állatkínzásért is felelnie kell majd.

Az újpesti egyenruhások épp a 33 fokos hőségben járőröztek, ám a bejelentés, amire menniük kellett mehökkentő volt.

Valaki műanyag szatyorban cipelt az utcán egy négy-öt hetes kölyökkutyát. A rendőrök hamar rátaláltak a férfira és egy nőre, és természetesen a zacskó mélyén megbúvó párhetes tappancsosra.

A kiskutyának se vize, se élelme nem volt, csak a szellőzés nélküli zacskó maradt, amibe azért került az állatkínzó szerint, mert nem akarta, hogy koszos és vizes legyen a kutyától a keze.

A kölyköt azonnal elvették kollégáink tőlük, első körben a szabad levegőn árnyékot kerestek neki, majd amilyen gyorsan csak tudták, megitatták és bevitték a rendőrkapitányságra.

Bár a kiskutya nagyon élvezte a rendőrök vendégszeretetét, hamarosan indulnia kellett, elsőkörben az állatorvoshoz, majd befogadóihoz. A kutya az orvosi vizsgálatok után az Állatmentő Ligához került, ahova az újpesti rendőrök egy nagy zsák kölyöktáppal engedték el.

A pár nem őszta meg ennyivel, bevitték őket és állatkínzás miatteljárást indítottak ellenük.

A kis blökinek máris találtunk új, szerető gazdát

- tették hozzá örömmel a rendőrok a közösségi oldalukon.

Címlapról ajánljuk

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Megérkeztek a fontos amerikai adatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Megérkeztek a fontos amerikai adatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Kedvező a hangulat ma a világ tőzsdén, az amerikai tőzsdék szerdai pluszos zárása után az ázsiai részvénypiacokon többnyire emelkedtek ma reggel az indexek, és az európai tőzsdék is kis emelkedéssel nyitottak, bár a déli órákra némileg elbizonytalanodtak. Makroadatok tekintetében igazi nagyüzem volt ma, főleg az Egyesült Államokból érkeztek fontos, a gazdaság állapotát mutató statisztikák. A befektetők jól fogadták az adatokat, a recessziós félelmek némileg csökkentek, amitől lendületet kaptak délután az amerikai és az európai tőzsdék is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×