eur:
394.02
usd:
368.09
bux:
65732.34
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

A szürke kevéssé kívánt árnyalatai néhány sárga csíkkal

Ez nem egy festmény, hanem az időjárásunk legjellemzőbb paramétereire való utalás az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján.

Vasárnap az ország legnagyobb részén folytatódik a borult, párás, helyenként ködös idő. Napközben nagyobb eséllyel az ország nyugati és déli felén szakadozhat fel, csökkenhet kisebb körzetekben a felhőzet. Szitálás bárhol előfordulhat, legnagyobb eséllyel keleten, észak-keleten.

Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 Celsius-fok között valószínű, délen és nyugaton lesz melegebb idő.

Jövő héten hidegfront érkezik, ez a már most is javuló levegőminőségen dob egy nagyot, mintegy átmossa az ország fölött a légteret. A hőmérsékleti értékekben hétfőn és kedden se lesz nagy változás, de csapadékra számíthatunk majd. A hét közepe felszakadozó felhőzetet, némi napsütést is hoz majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×