INFORÁDIÓ
2021. szeptember 18. szombat
Diána

turizmus

kampány

utazás

magyar turisztikai ügynökség

Ismét lehet Kajlával barangolni

Ismét lehet Kajlával barangolni

Infostart

A téli szünetben is folytatódik Magyarország játékos felfeldezése, méghozzá a téli hagyományokkal kiegészülve. A „Hol vagy, Kajla?” program kedvezményei és programjai január 6-ig várják az érdeklődőket.

Már több mint félezer helyszínen szerezhetnek pecsétet a gyerek a Kajla útlevélbe - adta hírül a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy téli hagyományokkal kiegészülve folytatódik a„Hol vagy, Kajla?” program. A kezdeményezés célja, hogy a gyermekek játszva ismerjék meg Magyarország megyéit és nevezetességeit – méghozzá úgy, hogy a legkevésbé se érezzék kötelező tanulásnak, hanem a mindennapos mesék és játékok világába ágyazva bővítsék tudásukat. Az alsó tagozatos gyerekek és családjaik a pecsétgyűjtés mellett különböző kedvezményeket kaphatnakj; árengedményt a belépőjegyre, vagy éppen ajándék szörpöt. A kedvezményt biztosító helyszínekről mindenki a kajla.hu weboldalon tájékozódhat.

A 2019. december 20-tól 2020. január 6-ig tartó időszak célja, hogy a gyermekek megismerkedjenek hazánk ünnepi hagyományaival és népszokásaival, valamint családjukkal közösen felfedezzék Magyarország téli csodáit.

A kampány főszereplője Kajla, akinek családja sokat utazik, kirándul biciklivel, vonattal. Kajla sokszor fejtörést okoz a családnak, hiszen folyton eltűnik, ezért meg kell keresni. Ezeket a magyarországi kirándulásokat élheti át minden gyerek, aki a kampány részesévé válik, nekik Kajla idegenvezetőként mutatja be a környéket és annak nevezetességeit.

A korábbi 41 tusztikai attrakció új látványosságokkal bővült, így a gyermekek találkozhatnak a Nyíregyházi Állatpark borjúfókáival, és azt is megtudhatják, hogy száz évvel ezelőtt mivel játszottak a legifjabb grófok és grófkisasszonyok a gyulai Almásy-kastélyban. De a legnépszerűbb adventi vásárok és karácsonyi programok között is lehet böngészni.

Emellett új játékokkal bővült a mobilon, illetve webalkalmazás formájában elérhető „Hol vagy, Kajla?” applikáció ezekkel az adventi, karácsonyi és szilveszteri népszokásokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. A Magyar Turisztikai Szövetség eljuttatta az idei tanév első osztályos tanulói részre új Kajla útleveleiket, hogy a téli tanítási szünet során már ők is részt vehessenek Kajlával az országjárásban.

Nyitókép: Magyar Turisztikai Ügynökség
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018