eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egy évig bujkált a kamrában

Egy japán férfi azt hitte, hogy egyedül él, miközben a háza kamrájában több hónapig bujkált egy nő.

Japánban egy férfi azt vette észre, hogy hűtőjéből feltűnően sok étel fogy. Megdöbbent, amikor megfejtette a rejtély okát: egy nő élt házában az ő engedélye és tudta nélkül.

Az 57 éves férfi azt hitte, egyedül él, mígnem fukuokai házába felszerelt egy biztonsági kamerát. Amikor annak felvételén látta, hogy egy nő mászkál a házában, miközben ő nincs otthon, hívta a rendőrséget.

Átfésültük a házat a férfi jelenlétében, és rábukkantunk a nőre a kamrában - mondta a különös esetről a helyi rendőrség szóvivője.

Az 58 éves, hónapokig bujkáló nőt egy lapos tárolóhelyiségben találták meg - a terület akkora, hogy oda éppen csak be tudta magát préselni a hívatlan vendég. Vitt magának matracot is, a rendőrök a helyszínen műanyag üvegeket is találtak.

A nő a rendőrségnek azt mondta, hogy nem volt hova mennie. A hatóságok szerint már legalább egy éve élhetett ott, de eddig nem világos, hogyan tudott ennyi ideig észrevétlenül a férfi lakásában tartózkodni.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×