eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Meztelenül reklámozta saját cége termékét - videó és kép

Meztelenül reklámozta saját cége új bőrápoló termékét egy ügyvezető igazgató Nagy-Britanniában. Sőt, az egész stáb levetkőzött, hogy a 37 éves, három gyermekes családanya ne legyen annyira zavarban.

A reklám bejött: a cég ötszörösére növelte eladásait, mióta a hatvan másodperces spot felkerült az internetre. Csak a YouTube oldalán 340 ezer ember nézte meg a felvételt május 5-ike óta.

"Sok bőrápoló veszélyes vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek akár bőrbetegséget, például ekcémát is okozhatnak. A mi termékeink viszont természetes és szerves anyagokból készülnek" - magyarázta Joanna Gardiner, miért döntött úgy, hogy maga reklámozza az új terméket.

A felvételen - amely az első csupa pucér embert szerepeltető reklám a brit piacon - több tucatnyi "tudós" dolgozik egy laboratóriumban - ruhátlanul.

Nincs titkolnivalójuk

"Arra gondoltam, hogy ha minden szereplő meztelen, akkor a nézők elhiszik, hogy nincs titkolnivalónk. Ha pedig vezetőként én is vállalom a szereplést, bebizonyítom, hogy hiszek az új termékben" - tette hozzá.

Joanna Gardiner bevallotta, hogy eleinte nagyon izgult, de aztán vele is az történt, ami másokkal, amikor először mennek el nudista strandra; a sok pucér ember között egy idő után elfelejtkezett arról, hogy ő is meztelen.

Nehéz volt meggyőzni a férjét

Az asszony hét éve vette át az Ovelle Pharmaceuticals irányítását; a céget a nagyapja alapította 1934-ben az írországi Dundalkban. Legnehezebb a férjét volt meggyőzni arról, hogy szerepeljen a reklámban.

"A férjem ügyvéd, és egyáltalán nem tetszett neki az ötlet, hogy az ügyfelei meztelenül látják majd a feleségét. Csak akkor nyugodott meg, amikor közöltem vele, hogy a háttérbe húzódom majd. Most pedig már kimondottan büszke rá, hogy ilyen bátor voltam" - mondta az asszony.

A bátorság pedig jövedelmezőnek bizonyult; Kanadából és az Egyesült Államokból is érdeklődnek már a termék iránt, pedig a cégnek ott nincsenek is boltjai. Az Ovelle forgalma 2,7 millió font (977,6 millió forint).

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×