eur:
394.42
usd:
365.17
bux:
65543.59
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lara Croft halálra rémítette a rendőröket

Leselkedő fegyveresnek néztek a rendőrök egy életnagyságú Lara Croft bábut. A tulajdonos maga hívta ki a rendőröket, mert valaki telefonon zaklatta, de arra nem gondolt, hogy ő végzi a rendőrök karmában.

A 42 éves David Williams rajong a számítógépes játékokért, ezért tart otthon egy életnagyságú Lara Croft bábut.

Azért hívta ki az éjszaka közepén a rendőröket, mert valaki telefonon zaklatta. A két kiérkező rendőr benézett az ablakon, mielőtt csöngetett volna - és jéggé dermedtek a leselkedő fegyveres láttán.

Villámgyorsan erősítés kértek. Az újonnan érkezőkkel együtt rátörték az ajtót Williamsra, földre nyomták, megbilincselték és kihallgatták.

Egyfolytában fegyvert kerestek nála, átkutatták az egész házat, mesélte a férfi, aki el nem tudja képzelni, hogyan lehettek annyira ostobák, hogy támadónak véltek egy ezer fontos (362 ezer forintos) bábut.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×