eur:
392.84
usd:
366.69
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels.com

Kezdetben még kikötözve feküdt a Covid-osztályon a kínai ámokfutó

Valaki azonban úgy döntött, már nincs szükség arra, hogy a férfi mozdulatlanul feküdjön, eloldozta a kötést, mire a tettes véres ámokfutásba kezdett, írja a Blikk.

Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy mi váltotta ki a férfinál ezt az eszelős viselkedést, annyi biztos: több mint tucatszor szúrta meg az asszony fejét, súlyosan megsebesítve az agyát is, több döfés a nő szemét érte. A tanárnőként dolgozó Marianna nem élte túl a bestiális támadást.

A pedagógus közeli hozzátartozója korábban a lapnak azt nyilatkozta, választ várnak a kórháztól: hogyan történhet ilyen bűncselekmény az intézményben?

A Blikk információi szerint a Honvédkórház a kérésnek eleget tett, és képviselői a napokban videochaten megbeszélést tartottak Marianna családjával. A vezetőség álláspontja szerint nem történt mulasztás a kórház részéről.

Ezzel szemben a család ügyvédje szerint „nagy hiba volt, hogy a kínai állampolgárságú férfiről valaki levette a kötéseket, és innentől szabadon mozoghatott”.

Mint írják, diákjai rajongásig szerették a mindig kedves tanárnőt, családját rettenetesen megviselte váratlan elvesztése, az meg pláne, hogy ilyen borzalmas körülmények között távozott az élők sorából.

A Blikk elért egy férfit, aki ismeri a több mint 10 éve Magyarországon élő tettest. Az ismerős elmondása szerint a kínai közösséget is nagyon megrendítették a történtek. Az ismerős nem tud róla, hogy a férfinak korábban drogproblémái lettek volna, szerinte valamilyen gyógyszer, talán nyugtató váltotta ki nála ezt az elborulást.

A lap az esettel kapcsolatban kereste a kórházat is, ahol közölték: belső vizsgálat indult, ám a folyamatban lévő nyomozás miatt nem adhatnak tájékoztatást.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×