eur:
395.28
usd:
366.7
bux:
65382.19
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Meglincseltek egy autóst Encsen

Autó elé szaladt egy kisgyerek a borsodi településen, súlyosan megsérült. Az autót vezető nőt megverték a helybeliek, a járművét pedig megrongálták.

Kis híján megismétlődött az olaszliszkaihoz hasonló tragédia, amikor Encs Fügöd városrészének egyik utcájában szombat délután egy nő autójával elgázolt egy gyermeket. A boon.hu portál értesülése szerint a kislány takarásból lépett az autó elé, a sofőr nem tudta elkerülni a balesetet. A gyermek súlyosan megsérült.

A nő azonnal kiszállt az autójából, hogy a kislány segítségére siessen, de annak összeszaladó rokonsága a nőre támadt, bántalmazták és az autóját is megrongálták - írja a boon.hu.

A lapnak nyilatkozó helybeliek szerint a nőnek kiverték egy fogát, az autó utasát, az nő vejét pedig fojtogatták. Egy utcabeli asszony sietett az autós segítségére, és igyekezett megvédeni őt a súlyosabb bántalmazástól. A gázolót életveszélyesen megfenyegettek bántalmazói, azt mondták neki, hogy felgyújtják a házát. Az asszony aludni sem mer Fügödön, a lakását éjszaka rendőrök őrzik.

A Facebookon durvább leírás kering a történtekről, ebben azt írják, hogy

több fogát is kirúgták a nőnek, az autóját felborították, az utcabeli asszony pedig a saját testével védte az autóst lincseléstől, így ő is megsérült.

A megyei rendőr-főkapitányság a portál megkeresésére megerősítette, hogy az eset megtörtént, a balesetet követően a sofőr a helyszínen megállt és kiszállt járművéből. Több helybeli a gyermek segítségére sietett, míg mások az asszonyt hibáztatták a történtekért. Ekkor két férfi bántalmazta a nőt és az autóját is megrongálta. Perceken belül a helyszínre értek a rendőrök, a dühödt csoportot megnyugtatták, az autót vezető nőt a szolgálati kocsijukba ültették, a mentők pedig kórházba vitték a súlyosan sérült gyermeket.

A rendőrök a sofőr bántalmazása miatt egy 19 és egy 27 éves férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás, garázdaság és testi sértés gyanúja miatt, majd mindkettejüket őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×