INFORÁDIÓ 
2019. május 23. csütörtök
Dezső

encs

baleset

lincselés

Meglincseltek egy autóst Encsen

Meglincseltek egy autóst Encsen

Infostart

Autó elé szaladt egy kisgyerek a borsodi településen, súlyosan megsérült. Az autót vezető nőt megverték a helybeliek, a járművét pedig megrongálták.

Kis híján megismétlődött az olaszliszkaihoz hasonló tragédia, amikor Encs Fügöd városrészének egyik utcájában szombat délután egy nő autójával elgázolt egy gyermeket. A boon.hu portál értesülése szerint a kislány takarásból lépett az autó elé, a sofőr nem tudta elkerülni a balesetet. A gyermek súlyosan megsérült.

A nő azonnal kiszállt az autójából, hogy a kislány segítségére siessen, de annak összeszaladó rokonsága a nőre támadt, bántalmazták és az autóját is megrongálták - írja a boon.hu.

A lapnak nyilatkozó helybeliek szerint a nőnek kiverték egy fogát, az autó utasát, az nő vejét pedig fojtogatták. Egy utcabeli asszony sietett az autós segítségére, és igyekezett megvédeni őt a súlyosabb bántalmazástól. A gázolót életveszélyesen megfenyegettek bántalmazói, azt mondták neki, hogy felgyújtják a házát. Az asszony aludni sem mer Fügödön, a lakását éjszaka rendőrök őrzik.

A Facebookon durvább leírás kering a történtekről, ebben azt írják, hogy

több fogát is kirúgták a nőnek, az autóját felborították, az utcabeli asszony pedig a saját testével védte az autóst lincseléstől, így ő is megsérült.

A megyei rendőr-főkapitányság a portál megkeresésére megerősítette, hogy az eset megtörtént, a balesetet követően a sofőr a helyszínen megállt és kiszállt járművéből. Több helybeli a gyermek segítségére sietett, míg mások az asszonyt hibáztatták a történtekért. Ekkor két férfi bántalmazta a nőt és az autóját is megrongálta. Perceken belül a helyszínre értek a rendőrök, a dühödt csoportot megnyugtatták, az autót vezető nőt a szolgálati kocsijukba ültették, a mentők pedig kórházba vitték a súlyosan sérült gyermeket.

A rendőrök a sofőr bántalmazása miatt egy 19 és egy 27 éves férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás, garázdaság és testi sértés gyanúja miatt, majd mindkettejüket őrizetbe vették.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018