eur:
389.39
usd:
363.55
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Michael-Schumacher.de

"Az élet időről időre igazságtalan" - Ralf Schumacher testvére 10 évvel ezelőtti balesetéről beszélt

Ralf Schumacher szerint bátyja, Michael soha nem tud majd teljesen felgyógyulni a titokzatos síbaleset után, amelyet a német autóversenyző immáron 10 évvel ezelőtt szenvedett el.

A Blikk a DailyMail alapján azt írja, hogy Ralf Schumcher bátyja 10 évvel ezelőtti síbálaeset után elismerte, hogy a csúcstechnológiás orvosi kezelések ellenére "semmi sem olyan, mint régen".

"Hiányzik a régi idők Michael-je. Az élet időről időre igazságtalan" - mondta Ralf Schumacher, volt Forma-1-es versenyző, aki hozzátette, korábban számára, felnőve Michael egy edző és mentor volt, nemcsak a testvére. "Lehet, hogy hét év korkülönbség van köztünk, de ő mindig mellettem volt. Együtt versenyeztünk, gyakoroltunk előzési manővereket és mindent, ami számít a motorsportban."

A 48 éves vállalkozó még arról is beszélt, hogy az a nap (a baleset 2013 december 29-én történt egy sípályán) sok balszerencsét tartogatott. Ez a sors pedig megváltoztatta a családunkat.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×