eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 10. vasárnap Judit
Kombókép Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én. Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában. Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez/Stephan Savoia

Ketrecharcban esik egymásnak Elon Musk és Mark Zuckerberg

Elon Musk egy ketrecharc meccsre hívta Mark Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor.

Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában.

Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt.

A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.

Az MTI egy kombóképet adott ki Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én.

Címlapról ajánljuk
Transzplantációs nagyhatalom lehetünk Európában

Transzplantációs nagyhatalom lehetünk Európában

A Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke szerint növelni kell a szervadományozási hajlandóságot Magyarországon. Berente Judit az InfoRádióban azt mondta: az élődonoros műtétek jól tervezhetők, és az érzelmi kötődés a transzplantáltaknak is fontos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×