eur:
394.07
usd:
364.97
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Unsplash.com

Dobbantott a Twitter egyik fontos embere

Lemondott posztjáról a közösségiméda-vállalat bizalomért és biztonságért felelős vezetője, Ella Irwin.

A mikroblog-szolgáltató médiacég platformján megjelenő tartalom moderálását felügyelő Irwin csütörtökön tájékoztatta a Reuters hírügynökséget a döntéséről.

Irwin 2022 júniusában csatlakozott a Twitterhez és novemberben vette át a „bizalmi és biztonsági” csapat vezetését az előző vezető, Yoel Roth lemondása után.

Elon Musk tavaly októberben vásárolta meg a Twittert. Azóta drasztikus költségcsökkentési program keletében a cég több ezer alkalmazottat bocsátott el. Sokan közülük a „káros és illegális tartalmak megelőzésén, a választások integritásának védelmén és a pontos információk előtérbe helyezésén” dolgoztak.

A médiacéget az utóbbi időkben kemény bírálatok érték a „káros tartalmak elleni laza védelem” miatt.

A Reuters hírügynökség Twitternek elküldött érdeklődő email üzenetére egyetlen emojit tartalmazó automatikus válasz érkezett. Irwin nem bocsátkozott részletekbe a bejelentésére vonatkozóan, Elon Musk pedig mostanáig nem válaszolt a személyesen neki küldött email üzenetre.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×