eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Los Angeles, 2017. november 17.A Tesla Motors által közreadott képen Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója bemutatja az amerikai cég elektromos meghajtású kétüléses sportkabrioletjét, a Roadstert a Los Angeles-i tervezőközpontban 2017. november 16-án. (MTI//EPA/Tesla)
Nyitókép: MTI//EPA/Tesla

Elon Musk visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet

Köszönhetően a Teslának.

Elon Musk visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet, letaszítva a Louis Vuitton és Christian Dior mögött álló LMVH luxusipari óriáscég főnökét, Bernard Arnault-t a Bloomberg milliárdos indexének első helyről.

A BBC szerint Musk vagyona január óta 55,3 milliárd dollárral 192 milliárd dollárra nőtt annak köszönhetően, hogy a Tesla értéke emelkedett – írja a Hvg.hu.

Arnault vagyona ugyanebben az időszakban viszont csökkent, 24,5 milliárd dollárral. Aggódni azért így sem kell a nemrég elképesztő rekordot döntő LVMH tulajdonosáért, a vagyona még így is 187 milliárd dollárra rúg.

A lista harmadik és negyedik helyén Jeff Bezos és Bill Gates szerepel.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×