eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: Google-maps
Nyitókép: Google-maps

Szívszorító levelet írt a Szentendrén többször megütött édesanya

Levelet juttatott el a sajtóhoz az a négygyermekes édesanya, akire múlt csütörtökön egy biciklis támadt Szentendrén. Azt mondja, hogy gyermekei védelme érdekében többet nem beszél az esetről.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk egy 54 éves férfi, a szemtanúk szerint, többször megütött egy sétáló nőt. Április 20-án egy az asszony gyerekekkel és kutyákkal sétált Szentendrén, amikor egy érkező kerékpáros kis híján elütötte az egyik gyereket. Az asszony ezt szóvá tette, mire a férfi többször ököllel megütötte a nőt.

A dulakodás után az édesanya több sérülést is szenvedett. Utána arról is írtunk, hogy valószínűleg egy 54 éves, diplomás férfi lehet a támadó.

A Blikknek a nő most levelet írt, amelyet csak teljes terjedelemben engedett közölni. Azt is mondta, hogy többet nem akar az ügyről beszélni.

A levél

“Próbáltam elkerülni a médiában való szereplés bármilyen módját, de azt hiszem odáig fajult ez a dolog, hogy kénytelen vagyok megszólalni, hacsak írásban is. Előre leszögezném ez az első és utolsó nyilatkozatom az ügy kapcsán és szeretnék megkérni mindenkit ezt tartsa is tiszteletben, mert semmi másra nem vágyunk jelen pillanatban csak egy kis megnyugvásra.

Sok pontatlanság kering a történetekkel kapcsolatban, nem mennék részletesen bele, mert nem érzem, hogy nekem bárkinek is magyarázkodnom kéne. Nem szóltam be senkinek, nem kiabáltam senkivel, egyszerűen élveztük a jó időt végre és sétáltunk hazafelé az oviból.

Nem egyszer, többször ütött meg,

a hajamat tépte a copfomnál fogva, rúgott a földön. Nem hagyta abba, akkor állt le amikor leszedte rólam a segítő szándékú apuka.

Utána menekülni próbált, nem tudtam még akkor sem az ordító, síró gyerekeimet magamhoz ölelni, mert minden erőmet összeszedve kellett a helyszínen tartanom. Elküldhetném a videókat a médiának, hogyan próbálja meg kitörni az ujjaimat vagy kicsavarni a kezem, miközben még a 112-t is próbálom tárcsázni. Telerakhatnám a netet az ütések, rúgások nyomaival amik a mai napig is jól láthatóak a testem több pontján, de nem teszem,mert nem gyógyítja meg azt a rengeteg testi és lelki sérülést, amit okozott nem csak nekem az egész családomnak. Nem oldja fel azt a dühöt, amit a férjem érez azóta a nap óta, hogy nem döngölhette a földbe ezt az „embert”, de rá az örökkévalóságig büszke leszek, hogy azt a mérhetetlen indulatot vissza tudta fogni a kérésemre. Ilyen egy FÉRFI. Nem oldja fel azt az óriási traumát, amit a gyerekeim átéltek".

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×