eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Google-maps
Nyitókép: Google-maps

Tudható, hogy ki volt a szentendrei biciklis támadó

Lapértesülés szerint egy diplomás szociológus keveredett abba a szentendrei balhéba, amelyben egy anyukát többször is ököllel megütöttek.

A Blikk "biztos forrásból" úgy értesült, hogy az elhíresült szentendrei biciklis konfliktus támadója nem más, mint az 54 éves S. Róbert, aki komoly szaktudású és tapasztalatú szakember, diplomás szociológus. Több mint 25 éve foglalkozik piac-, vélemény- és társadalomkutatással. Az interneten megtalálható életrajza szerint egyik fő szakterülete az életstílus-kutatás.

Ahogy arról az Infostarton az elsők között adtunk hírt, a közösségi médiában terjedő 45 évvel szemben, egy 54 éves férfi került konfliktusba Szentendrén. A férfi, a szemtanúk szerint, többször megütött egy sétáló nőt. Április 20-án egy nő gyerekekkel és kutyákkal sétált Szentendrén, amikor egy érkező kerékpáros kis híján elütötte az egyik gyereket. Az asszony ezt szóvá tette, mire a férfi többször ököllel megütötte a nőt.

A biciklist az eset után a járókelők tartották vissza, ameddig kiérkeztek a rendőrök. Az is kiderült, hogy

az anyuka segítségére férje is a helyszínre rohant.

Akkor a rendőrség portálunknak azt az információt adta, hogy "az eset kijelölt gyalog- és kerékpárúton történt. Egy gyermek – feltehetően figyelmetlenségből – a kerékpáros elé lépett, ami a férfit megállásra kényszerítette. A gyermek édesanyja és a férfi szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egymással, elestek és mindketten lecsúsztak a töltésen, miközben a gyanú szerint a férfi megütötte és megrúgta a nőt."

A rendőrök ezek után előállították az 54 éves budapesti illetőségű kerékpárost, vele szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

A rendőrök még vizsgálják, tisztázzák a történtek pontos körülményeit, így a folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem adtak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×