eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Blikk.hu

A sínen aludt egy férfi Budapesten, és jött a villamos

Az álmát az sem zavarta meg, hogy a villamos vezetője percekig csengetéssel ébresztette.

A 3-as villamos vezetője arra lett figyelmes a minap, hogy egy ismeretlen ittas férfi fejét a sínre hajtva alszik, még arra is nehezen ébredt fel, hogy a vezető hangos csengetéssel figyelmeztette, csak hosszú percek után tápászkodott fel a férfi és állt odébb.

A pillanatot a Blikk olvasója rögzítette a Terebesi úti megállónál. A villamost vezető nő rádión azonnal segítséget kért, majd csengetni kezdett, de hiába tartott percekig az erős figyelmeztető hang, a férfi kezdetben fel se eszmélt arra, mi folyik körülötte. Aztán többszöri próbálkozás után sikerült talpra állnia.

A vezető ekkor még nem indult el, inkább megvárta, amíg a férfi eltávolodik a sínpályától, nehogy elessen és a jármű elé zuhanjon. Nem ez volt az első alkalom, hogy a villamos ezen szakaszán ilyesmi történt.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×