eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: bpiautosok.hu

Egy újabb budapesti autós próbálta ki a villamossíneket

Vasárnap délután a 3-as villamos vonalát szemelte ki egy autós a X. kerületi Terebesi utcánál.

"Kezdem azt hinni, hogy a koronavírus a tüdő után az agyat pusztítja legnagyobb mértékben" – írta a Facebookon egy kommentelő a kép láttán. Mostanában szinte hetente fordul elő, hogy az autósok a villamossínekre téved, és mióta járványveszély van, még az sem lehet magyarázat, hogy a forgalmi dugóból próbáltak unortodox módon menekülni.

A bpiautosok.hu felvétele szerint ezúttal az Élessaroknál követte egy Renault sofőrje autójával a villamossíneket, ahelyett, hogy a felfestéseknek megfelelően kanyarodott volna, mint a többi autós. Sőt még a behajtani tilos, kivéve villamos tábla sem zavarta meg, csaknem száz métert hajtott a sínek között, és csak akkor lepődött meg, amikor szemben érkezett a 3-as villamos…

Az elmúlt időszakban hajtott már autós a 2-es villamos vágányaira a belvárosban, legutóbb pedig a 19-es villamos Lánchíd alatti alagútját próbálta ki egy sofőr – sikertelenül.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×