INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Kábítószer fogyasztása miatt halhatott meg egy férfi Debrecenben

InfoRádió / MTI
Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van, miután feltehetően kábítószert fogyasztottak - közölte a hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap este.

Mint írták, a mentőszolgálat munkatársai vasárnap reggel jelentették be a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletén, hogy egy debreceni ingatlanban egy férfi holttestét találták, három eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit pedig kórházba vittek a házból. Hozzátették: a rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi feltehetően kábítószert fogyasztott.

A rendőrség debrecen-bánki otthonában elfogta azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint a kábítószergyanús anyagot eladta a négy férfinak, ellene kábítószer-birtoklás és kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás.

A férfi a rendőrség feltételezése szerint több fogyasztónak is adott el a fehér színű kábítószergyanús porból, ezért azt kérik, hogy aki fogyasztott a szerből, vagy tud olyanról, aki fogyasztott belőle, haladéktalanul forduljon orvoshoz és hívja a központi segélyhívó számok valamelyikét.

A címlapról ajánljuk