INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Lady Gaga lesz az Amerikai Horror Story sorozat új sztárja

InfoRádió / MTI
Lady Gaga lesz az Amerikai Horror Story tévésorozat ötödik évadának sztárja.

A Grammy-díjas popdíva először kapott sorozatszerepet színészként. Ryan Murphy és Brad Falchuk FX csatornán futó antológiája az új szezonban az American Horror Story: Hotel címet viseli majd - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Az Oscar-gálán A muzsika hangja dallamaival nagy sikert aratott Lady Gaga megnyerése a drámasorozathoz újabb nagy fegyvertény Murphytől, aki korábban Jessica Lange és Kathy Bates színésznőket is felvonultatta a széria szereplői között.

Az ötödik évad részleteit még titokban tartják. A széria a tervek szerint októberben folytatódik a képernyőn. A 2011-ben indult Amerikai Horror Story minden szezonja külön helyszínnel és témával jelentkezik, önálló miniszériának is tekinthető, amely a kezdettől a befejezésig kísér végig egy történetet.

Murphy és Gaga régi ismerősök, a rendező-producer Glee - Szárok leszünk című sorozatában egy egész epizódot szenteltek a popdívának. Gaga korábban egy sor tévéműsorban jelent meg rendszeresen, köztük a So You Think You Can Dance, az X Factor és az American Idol című tehetségkutató műsorokban.

A címlapról ajánljuk